EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Hakem Yetiştirme ve Geliştirme Semineri başladı

Hakem Yetiştirme ve Geliştirme Semineri başladı

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 'Hakem Yetiştirme ve Geliştirme Semineri' 22 Nisan Pazartesi günü başladı. Cuma günü tamamlanacak olan seminer, iki kısımda gerçekleştiriliyor. Seminer KKTC Atletizm Federasyonu'nun Hasan Ruso Lokali'nde yer alıyor.

Yayın Tarihi: 24/04/19 08:25
okuma süresi: 1 dak.
Hakem Yetiştirme ve Geliştirme Semineri başladı
A- A A+
Hakem Yetiştirme ve Geliştirme Semineri'nin ilk gününde mevcut hakemler için 'Geliştirme Semineri' düzenlendi. Federasyona bağlı hakemler bu eğitime katılarak bilgilerini yenileme fırsatı buldu.

Seminerde 23 Nisan Salı günü ise 82 yeni kayıtlı hakem adayı 'Hakem Yetiştirme Semineri'ne katıldı. Seminerin bu bölümü 26 Nisan Cuma günü tamamlanacak.

Türkiye Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyeleri Müslüm Aksakal, Cengiz Çiçek ve Sabahattin Mayruk seminerde eğitimci olarak yer alıp katılımcıların eğitilmesine katkı sağlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.