ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Hasta Yatağı Satış ve Kiralama Hizmetleri

Hasta Yatağı Satış ve Kiralama Hizmetleri

Hasta yataklarında kaliteli tasarımlarla gündeme gelen ve bu kategoride etkili çözüm seçeneklerini tercih eden firmamız <strong>Emek Yatak</strong>, hizmet kalitesini sürekli olarak güncellemektedir.

Yayın Tarihi: 27/09/18 00:00
okuma süresi: 4 dak.
Hasta Yatağı Satış ve Kiralama Hizmetleri
A- A A+
Hasta Yatağı Satış Ve Kiralama Hizmetleri

Hasta yataklarında kaliteli tasarımlarla gündeme gelen ve bu kategoride etkili çözüm seçeneklerini tercih eden firmamız Emek Yatak, hizmet kalitesini sürekli olarak güncellemektedir. Yeni modeller, yeni yataklar ve yeni kullanım şartları, bu kategoride istediğiniz etkili çözüm seçeneklerini bir araya getirmektedir. Kısa vadeli kullanımlarda kiralama, uzun vadeli kullanımlarda satın alma seçenekleri daha çok tercih ediliyor. Hasta bakımını kolaylaştıran bunun yanında tedavi sürecini kısaltan hasta yatağı satış ürünleri, hastanın psikolojisini ayakta tutan seçenekler içerisindedir. Yerde veya bazada yatan hastalar, çabuk sıkılır ve bu durum psikolojisini olumsuz etkiler. Hastaya özel tasarlanan bu motorlu hasta yatağı satış seçenekleri, hastanın moralini yüksek tutar. Doğrulma, yemek yeme, ayakların hareket ettirilmesi, yatağın yerinin değiştirilmesi, serumun kolay takılması gibi bir çok kategoride kolaylık sağlar.

Kumandalı ve Kullanışlı Modeller

Etkili, pratik ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu tasarımlar, tıp dünyasının en çok tercih ettiği seçenektir. Medikal dünyasında Sağlık Bakanlığı onaylı üretilen ve hasta bakımını çok kolaylaştıran hasta yatağı satış seçenekleri, paslanmaz metal özelliklere sahip ürünlerdir. Plastik kısımlar kanserojen madde içermez. Karyola tipi veya hastane tipi modeller kiralanabilir. Ayrıca ful aksesuarlı seçenekler de mevcuttur. Ful aksesuarlı seçeneklerde yemek masası, serumluk ve benzeri malzemeler bulunmaktadır. Hastanıza en iyi şekilde bakmak istiyorsanız, işinizi kolaylaştıracak aksesuarları da temin etmelisiniz.

Uyumlu Tasarımlardır

Yemek yeme işlemini çok kolay hale getiren bu tasarımlar, wc ihtiyacına göre lazımlıklı modeller seçenekleriyle üretilebilmektedir. Tuvalet ihtiyacının sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için özel olarak imal edilen hasta yatakları, motorlu ve kumandalıdır. Boru ve baklava desenli şişme yataklar, sırt kısmının yaralanmasını önlemektedir. Bu modeller yataklarla birebir uyumludur. Tekerli olduğu için yer değiştirilebilir. Dört parçalı yatak tasarım özelliğine sahiptir ve bu nedenle uyum problemi yoktur. Ayarlanabilir özel kumanda seçenekleri, iki, üç ve dört motorlu tasarımlarla birleştirilmiştir.

Hasta yatış pozisyonunu kendisi ayarlayabilir. Bunun yanı sıra yemek yemek için kendisi motor sistemi sayesinde doğrulabilir. Hasta yatağı kiralama işlemlerinde motor, serumluk, yemek masası ve benzeri aksesuarlar etkili rol oynamaktadır. Hastane tipi ve ev tipi ürünler hasta yatağı kiralama ve satış işlemlerinde farklılık göstermektedir. Karyola tipi seçeneklerin yanı sıra ful aksesuarlı seçenekler, bu kategoride farklılık göstermektedir. Güncel, pratik ve etkili kullanım özelliğine sahip bu ürün seçeneklerinde her hangi bir yaş sınırı yoktur. Bütün hastalar için pratik kullanım özelliğine sahiptir. Baş ve ayak kısmındaki otomatik mekanizma, bu ürünlerin kullanımını çok kolay bir hale getirmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.