GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Karşıdan karşıya geçerken araba çarptı

Karşıdan karşıya geçerken araba çarptı

Mağusa'da dün karşıdan karşıya geçmek isteyen 43 yaşındaki Burcu Okur araç çarpması sonucu ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 06/11/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Karşıdan karşıya geçerken araba çarptı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da dün öğlen saatlerinde yaya olarak yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen 43 yaşındaki Burcu Okur'a araba çarptı.

Meydana gelen kazada Okur, ağır yaralandı. 112 Acil Servis ile ilk olarak Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Okur, beyin kanaması teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Okur'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

DİKKATSİZ SÜRÜCÜ YAYAYA ÇARPTI

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, kaza dün saat 12:23 raddelerinde Şht. İbrahim Hasan sokak üzerinde meydana geldi.

Kuzey istikametinden güney istikametine doğru yönetimindeki KK 931 plakalı araçla dikkatsiz bir şekilde seyreden 57 yaşındaki Hasan Mirka'nın, o esnada yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçen Burcu Okur'a çarptığı bildirildi.

Polisin kaza ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.