BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Katırcı ailesinin 4 ferdi son yolculuğuna uğurlandı

Katırcı ailesinin 4 ferdi son yolculuğuna uğurlandı

Kaplıca'da dalgalara kapılıp vahim bir şekilde hayatını kaybeden Katırcı ailesinin 4 ferdi Ramazan Katırcı, Filiz Katırcı, Merve ve Mert kardeşler Büyükkonuk'ta bugün şu sıralarda son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın Tarihi: 14/07/19 13:40
okuma süresi: 1 dak.
Katırcı ailesinin 4 ferdi son yolculuğuna uğurlandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Ülkede büyük bir üzüntüye neden olayın ardından Katırcı ailesinin 4 ferdinin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar çok sayıda siyasi isim Türkiye Büyük Elçisi, Barış ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanları ile Büyükkonuk ve civar köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükkonuk Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine ailenin hayatta kalan tek ferdi 12 yaşındaki Barış Katırcı da katıldı.

Minik Barış'a üzücü olay 2 psikolog eşliğinde anlatıldığı öğrenildi. Cenaze töreninde feryatlar yürekleri dağladı. Ülkede ilk kez böylesi bir trajik olay nedeni ile bir ailenin 4 ferdi hayatını kaybederken, olay ülkemizde ve yakın coğrafya Türkiye'de de büyük üzüntü yarattı.

Katırcı ailesinin cenaze törenine ayrica İskele ve Mağusa Kaza Mahkemesi yargıçları ile personeli de katılım gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.