EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Levent College'den iki yeni birincilik daha

Levent College'den iki yeni birincilik daha 

Levent College öğrencileri Haziran 2019 Cambridge Assesment International Education AS ve IGCSE sınavlarında iki birincilik daha elde etti.

Yayın Tarihi: 11/11/19 15:37
okuma süresi: 1 dak.
Levent College'den iki yeni birincilik daha 
A- A A+
Levent College öğrencileri Haziran 2019 Cambridge Assesment International Education AS ve IGCSE sınavlarında iki birincilik daha elde ederek büyük başarı sağladı.

Levent College öğrencileri Haziran 2019 Cambridge Assesment International Education AS ve IGCSE sınavlarında iki birincilik daha elde ederek başarılarının şansa bağlı olmadığını ispatladı.

KIBRIS BİRİNCİLİĞİ VE YÜKSEK BAŞARI ÖDÜLÜ

Levent College öğrencilerinden Ela Gaziasker, Sosyoloji AS Level sınavında 'High Achievement' (Yüksek Başarı) ödülü almaya hak kazanırken, yine Levent College öğrencisi olan Ece Çakmak IGCSE Bilgi ve İletişim Teknolojileri sınavında 'Top in Country' (Kıbrıs Birinciliği) elde ederek okulun dünya çapındaki başarılarına yenilerini ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.