İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Meclis'in gündeminde 3 yasa tasarısı var

Meclis'in gündeminde 3 yasa tasarısı var

Meclis Genel Kurulu bugün 3 yasa tasarısının yanı sıra ayrıca Dilekçe ve Ombudsman Komitesinin, Sayın Mehmet Ümit Bahşi'nin Başvurusu üzerine Hazırlanan Denetçi Raporuna ilişkin Raporu'nu görüşecek.

Yayın Tarihi: 11/11/19 07:49
okuma süresi: 1 dak.
Meclis'in gündeminde 3 yasa tasarısı var
A- A A+
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplanacak.

Genel Kurul'un saat 10.00'daki birleşiminde, "Dilekçe ve Ombudsman Komitesinin, Sayın Mehmet Ümit Bahşi'nin Başvurusu üzerine Hazırlanan Denetçi Raporuna ilişkin Raporu", "Kıbrıs Türk Liman İşçileri Şirketi (Değişiklik) Yasa Tasarısı" ele alınacak. Genel Kuruldan Bir Daha Görüşülmek Üzere Komiteye Geri Verilen Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Yasa Tasarısı ile Organize Sanayi Bölgeleri (Değişiklik) Yasa Önerisinin üçüncü görüşmesi de yapılacak.

Genel Kurul'da milletvekillerinin güncel konuşma istemlerine ve sözlü sorularına de yer verilecek.

Meclis Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesinde yarın başlayacak bütçe görüşmeleri nedeniyle üç hafta sadece pazartesi günleri toplanması kararlaştırılan genel kurulda, bu günlerde yasama ve denetim çalışmaları birlikte yürütülecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.