KİŞİSEL BAKIM
okuma süresi: 2 dak.

Meditasyon, cinsel hayatınıza nasıl etki eder?

Meditasyon, cinsel hayatınıza nasıl etki eder?

Meditasyonun sayısız faydaları olduğunu artık hepimiz biliyoruz. İş hayatından özel yaşama, ruh halinden hayata bakış açısına kadar pek çok alanda bize iyi gelen meditasyon hakkında çok merak edilen bir konudan bahsedeceğiz bugün; meditasyon yapmak orgazmı kolaylaştırıyor mu?

Yayın Tarihi: 02/05/19 08:06
okuma süresi: 2 dak.
Meditasyon, cinsel hayatınıza nasıl etki eder?
A- A A+
Kadınların, erkeklere oranla orgazma ulaşmasının daha zor olduğunu biliniyor. Orgazm olup olamama konusu birçok sebebe bağlıdır. Stresli olmak, partner ile olan iletişim, başka şeyler düşünme, günlük hayat sorunları, yorgunluk, sekse odaklanamamak, yeterince uyarılmamak bu sebeplerden sadece birkaçı.

Meditasyon ile cinselliğin ne ilgisi var?

Meditasyon yapmak, ana odaklanmayı öğrenmenin en etkili yoludur. Meditasyon yaparak tüm dikkatinizi içinde olduğunuz ana vermeyi öğrenirsiniz. Meditasyon yapmaya başladıktan bir süre sonra stresten, depresyondan, kaygılarınızdan uzaklaşmaya, anın tadını çıkarmaya başlarsınız.

Tüm bunlar da seks sırasında daha fazla zevk almanıza, orgazma daha kolay ulaşmanıza yardımcı olur. Dikkatiniz dağınık olduğu zaman seksten tatmin olma oranınız tahmin edemeyeceğiniz kadar azalıyor. Meditasyon ise bu dikkat dağınıklığını çözüyor.

TEK YOL MEDİTASYON MU?

Tabii ki hayır. Yani "meditasyon yapıyorum, tüm sorun çözüldü" gibi bir şey söz konusu değil. Haberin en başında da belirttiğimiz gibi orgazma ulaşmayı etkileyen çok sayıda faktör bulunuyor. Meditasyon, bu konuda size bir hayli yardımcı olsa da partnerinizin tavrı, ilgili ve onunla olan iletişiminiz de seksten zevk almanızda çok belirleyici bir etken oluyor.

mahmure.hurriyet.com

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.