İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Minik dansçılar Cumhurbaşkanlığı'nda

Minik dansçılar Cumhurbaşkanlığı'nda

Cumhurbaşkanı Akıncı, Euroson World Salsa Championship'e katılma hakkı elde eden Elis Sermaye, Karel Biran ve eğitmenleri Bilgen Arık'ı kabul etti

Yayın Tarihi: 23/08/19 12:44
okuma süresi: 1 dak.
Minik dansçılar Cumhurbaşkanlığı'nda
A- A A+
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Yunanistan'da düzenlenen Salsa Spring Festival yarışmasında kategorilerinde birincilik ödülünü kazanan ve Meksika'da düzenlenen Euroson World Salsa Championship'e katılma hakkı elde eden Elis Sermaye, Karel Biran ve eğitmenleri Bilgen Arık'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 11.30'da gerçekleşen kabulde, Elis Sermaye, Karel Biran ve eğitmenleri Bilgen Arık'ı, elde ettikleri derece nedeniyle kutlayan Cumhurbaşkanı Akıncı, genç dansçılara başarılar diledi.

Elis Sermaye, Karel Biran ve eğitmenleri Bilgen Arık da yeni projeleriyle ilgili bilgi vererek, desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Akıncı'ya teşekkürlerini iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.