GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mutluyaka - Tuzla yolunda trafik kazası: 4 yaralı!

Mutluyaka - Tuzla yolunda trafik kazası: 4 yaralı!

Mutluyaka - Tuzla yolunda trafik kazası meydana geldi. İki araç yüz yüze çarpıştı.

Yayın Tarihi: 15/11/19 23:49
okuma süresi: 1 dak.
Mutluyaka - Tuzla yolunda trafik kazası: 4 yaralı!
A- A A+
Kırıs Postası

Mutluyaka - Tuzla yolunda trafik kazası meydana geldi. İki araç yüz yüze çarpıştı. KL 564 ve BY 585 plakalı araçların yüz yüze çarpıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisten verilen bilgiye göre saat 22.30 sıralarında, Mutluyaka - Tuzla Anayolu üzerinde, Uğurcan Altuntaş (E-26) yönetimindeki BY 585 plakalı araç ile Tuzla istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi neticesinde, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Derviş Gamar (E-57) yönetimindeki KL 564 plakalı araç ile çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile BY 585 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Melis Alp (E-30) ve KL 564 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Nuray Gamar (K-54) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor.

Polisin olayla ilgili oruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.