GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Neofitu: "Türkiye gerginliği arttırıyor"

Neofitu: "Türkiye gerginliği arttırıyor"

DİSİ Başkanı Neofitu, Türkiye'nin gerginliği arttırdığı iddiasını yineledi.

Yayın Tarihi: 11/11/19 10:45
okuma süresi: 1 dak.
Neofitu: "Türkiye gerginliği arttırıyor"
A- A A+
DİSİ Başkanı Averof Neofitu, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen bir seminerde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bölgede gerginliği arttırdığı iddialarını yineledi.

Alithia gazetesi, DİSİ Başkanı Averof Neofitu'nun Paris'te "Leadership Network (ELNET)" tarafından gerçekleştirilen "Güvenlikteki Tehlikelerle Mücadele: AB ve İsrail Bakış Açısı" konulu toplantıya katıldığını yazdı.

Habere göre Neofitu toplantıda, Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'in bölgede istikrarı sağlama çabalarında bulunduklarını ancak Türkiye'nin bunun tam aksi bir rol üstlendiğini iddia etti.

İsrail ile Güney Kıbrıs arasındaki işbirliğinin her geçen gün arttığına da vurgu yapan Neofitu, Lübnan, Mısır ve Ürdün gibi ülkelerle geliştirdikleri işbirliğinden de söz etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.