İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Önemli iddia: Tatar, Londra yolcusu

Önemli iddia: Tatar, Londra yolcusu

Türkiye basının İNTERPOL tarafından arandığı yönündeki iddialara belge ile yanıt veren Başbakan Tatar'ın Londra'ya gideceği yönünde önemli iddialar dikkat çekiyor…

Yayın Tarihi: 14/11/19 11:18
okuma süresi: 2 dak.
Önemli iddia: Tatar, Londra yolcusu
A- A A+
Kıbrıs Postası

Başbakan Ersin Tatar'ın İngiltere'nin Başkenti Londra'ya gideceği yönünde ciddi iddialar günün önemli gündem konularından biri olarak dikkat çekiyor. Konuyla ilgili Kıbrıs Postası Başbakanlık yetkililerinden bilgi alarak, Başbakan Tatar'ın Londra'ya gideceği yönündeki iddialar olduğunu, ancak henüz net bir durum olmadığını öğrendi. Yetkililer Ersin Tatar'ın şu anda İstanbul'da olduğuna işaret ederek, Londra seyahatinin yurda döndüğünde netlik kazanacağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Türkiye basını, Başbakan Ersin Tatar'ın Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (İNTERPOL) tarafından arandığını öne sürmüş, Tatar da iddialara belge ile yanıt vermişti.

Tatar, Türkiye'de yayın yapan gazeteye bir mektup ile rapor göndermişti.

Mektupta, yazarın iddialarının asılsız olduğu ifade edilirken, ekte gönderilen raporda ise, Tatar'ın "İnterpol tarafından aranıp aranmadığını, Polis Genel Müdürlüğü aracılığıyla Türk makamlarına ve ardından da İnterpol'ün Türkiye ayağına" sorulmuştu.

PGM Müdürü Manavoğlu'nun imzasını taşıyan yanıt nitelikli raporda da Tatar'ın İnterpol tarafından aranmadığı ifade edilmişti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.