SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Racing Tırmanma Şampiyonası'nda 2. randevu

Racing Tırmanma Şampiyonası'nda 2. randevu

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu'nun (KITMOK) organize ettiği KKTC 2019 RacingTırmanma Şampiyonası ikinci yarışı 9 Kasım Cumartesi günü Ardahan-Kantara arasında yapılıyor.

Yayın Tarihi: 06/11/19 10:21
okuma süresi: 1 dak.
Racing Tırmanma Şampiyonası'nda 2. randevu
A- A A+
İki yarış olarak planlanan KKTC 2019 Racing Tırmanma Şampiyonası'nın ikinci yarışı 9 Kasım Cumartesi günü Ardahan-Kantara yolunda hazırlanan 3bin 500 metrelik parkurda yapılıyor.

"KITMOK Racing Tırmanma Yarışı" adıyla yapılacak organizasyonda yarışçılar parkuru biri antrenman olmak üzere 3 kez geçecekler.

İskele Belediyesi, Güven Sigorta, Lungo Cafe, Ahmet Oto ve Worldtech Büroteknik'in katkılarıyla, Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından organize edilen yarış 11.00-15.00 saatleri arasında yapılacak.

Supermoto, ATV ve Pist Motoru olmak üzere 3 ana kategori üzerinden yapılacak olan yarışta kategoriler de kendi içlerinde motor hacimlerine göre ayrılacak ve toplam 8 sınıfta mücadeleler olacak.

Sınıflar; ATV1, ATV2, ATV3, Supermoto 250, Supermoto 450, Racing 600, Racing 750 ve Racing 1000+ olacak.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre kayıtlar yarın akşam saat 19.00'da tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.