İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sea Life Hotel'de iki toplumlu etkinlik

Sea Life Hotel'de iki toplumlu etkinlik

Erasmus Plus Kültür Mirası Gençliği liderler toplantısı yapıldı.

Yayın Tarihi: 18/01/19 15:32
okuma süresi: 2 dak.
Sea Life Hotel'de iki toplumlu etkinlik
A- A A+

Argonaftes Youth Club 2019 yılı kapsamında Avrupa Birliği bağlantılı Erasmus Plus Youth of Culture Heritage (Erasmus Plus Kültür Mirasi Gençliği) başlığı altında Eylül ayında ilk toplantılarını Kuzey Kıbrıs'taki İskele ilçesinde Sea Life Hotel' de liderler toplantısını gerçekleştirdi.

Etkinliği organize eden iki toplumlu dernek Argonaftes Youth Club'ın Kıbrıslı Türk lideri Fezile Özataç ve Kıbrıslı Rum lideri Michalis Constantinou da katıldı.

Mimar Selen Avkan Yeniada, Sezer Köroğlu Ltd. direktörlerinden İzzet Köroğlu ve sanatçı ve karikatürist Mustafa Tozakı'nın da katılarak sunum yaptığı etkinlikte yurt içinden ve yurt dışından gelen öğrenci ve eğitimcilere bilgi aktarıldı.

Make Room ve İtalyan Luca Pinna'nın katkıları ile proje tamamlanarak Kibris'a ait kültürel miras ile ilgili gençlere görsel sunumlar gerçekleştirildi.

Kıbrıslı Türk öğrenciler Tarik Aksaç, Tomas Main, Şansel Canova, Joshua Umut Burton'da Kuzey'den gelerek misafir perverliklerini gösteren ve eğitim alan öğrenciler arasinda yer aldı.

Projenin 2. basamağı olan Polanya, Romanya, İtalya, Bulgaristan, Letonya ve Kıbrıs Cumhuriyeti'ninde yer aldığı projede, Oroklini kasabasında Antonis Hotel'de yer alan toplam 6 ülke ve 48 kişinin yer aldığı workshop çalışmalarını tamamlamış bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.