İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Sen de bir el ver hayata bağla" kampanyası tamamlandı

"Sen de bir el ver hayata bağla" kampanyası tamamlandı

TUFAD ile Maya elele "Sen de bir el ver hayata bağla" kampanyası başarıyla tamamlandı.

Yayın Tarihi: 10/11/19 13:15
okuma süresi: 1 dak.
"Sen de bir el ver hayata bağla" kampanyası tamamlandı
A- A A+
Turizm ve Folklor Araştırma Derneği (TUFAD) kendi merkezinde anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Dernek, sosyal sorumluluk kapsamında farkındalık yaratmak ve 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda, TUFAD ile MAYA elele "Sen de bir el ver, hayata bağla"sloganıyla 6 yaşında Losemi hastası çocuğumuz Maya Yıldırım için başlattığı yardım kampanyasına ve kermese ilgi büyük oldu.

Lösemili Çocuklar haftası çerçevesinde düzenlenen Maya için yardım kampanyasında toplanan miktar: 15.193.30 TL oldu. TUFAD'ın gönüllülük esasına göre düzenlenen kermesden elde edilen gelirin tümü MAYA'nın tedavi sürecinde yapılan harcamalarına katkı için ailesine teslim edilecek. TUFAD, toplumsal bilincin oluşumuna katkı koymak ve lösemili çocuklara destek için bir araya gelirken 'bir donör bir hayat kurtarır' bilincinin önemine de vurgu yaptı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.