İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Tatar: "Bayrağımızı yakanların peşini bırakmayacağız"

Tatar: "Bayrağımızı yakanların peşini bırakmayacağız"

Başbakan Ersin Tatar Güney Kıbrıs'ta ELAM militanlarının KKTC bayrağını yakmalarına tepki gösterdi ve "Kıbrıs Türkü'nün özgürlük ve egemenliğinin simgesi bayrağımızın yakılması kimsenin haddine düşmüş değildir. Hükümet olarak olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

Yayın Tarihi: 16/11/19 23:25
okuma süresi: 1 dak.
Tatar: "Bayrağımızı yakanların peşini bırakmayacağız"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Tatar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"BAYRAĞIMIZI YAKANLARIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ.. Rum öğrencilerin her yıl olduğu gibi bu yıl da sınırlarımıza gönderilerek bizden intikam almak için slogan atmaları, Rum Temsilciler Meclisi'de milletvekili bulunan ELAM militanlarının KKTC bayrağını yakmaları nasıl bir zihniyetle karşı karşıya olduğumuzun yeni bir örneğidir. Hükümet olarak konunun üzerinde önemle duruyoruz. Ancak şu bilinsin ki, kimsenin mili değerlerine bir sözümüz yoktur ama Kıbrıs Türkü'nün özgürlük ve egemenliğinin simgesi bayrağımızın yakılması da kimsenin haddine düşmüş değildir. Hükümet olarak olayın peşini bırakmayacağız."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.