İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tatar: "Halk bizimle"

Tatar: “Halk bizimle”

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçesi dün akşam Elysium'da dayanışma yemeği düzenledi.

Yayın Tarihi: 19/01/19 11:00
okuma süresi: 2 dak.
Tatar: “Halk bizimle”
A- A A+
Etkinlikte konuşan Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, "halkın UBP ile olduğuna, UBP'yi desteklediğine, her yerde bunun görüldüğüne" dikkati çekti.

Tatar, "sadece Lefkoşa İlçesinin katıldığı bir etkinlikte salon doldu taştı, birçok parti seçim dönemi bile böyle kalabalık toplayamıyor, işte UBP'nin büyüklüğü burada ortaya çıkıyor, yeni dönemde herkes bizi iktidarda görmek istiyor" dedi.

"UBP muhalefet yapamaz diyorlar, alın Ersin Tatar bu al-ver hükümeti gündemi saptırmak için uğraşıyor, bunların söyleyecek bir şeyleri de, iş yapacak halleri de kalmadı, biz Dr. Küçük ve Denktaş'ın izinde giden KKTC'nin teminatı bir partiyiz, ülke genelinde herkesin inandığı bir UBP için birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz" dedi.

3. Cumhurbaşkanı ve Ulusal Birlik Partisi'nin Onursal Başkanı Derviş Eroğlu ise yaptığı konuşmada, "Bu coşku bana eski günleri hatırlattı, bu birlikteliği düzenleyen ilçe başkanına çok teşekkür ediyorum, bu gece gördüm ki UBP tek başına iktidara hazırdır, UBP'de hareket başladı, taban iktidar istiyor" diye konuştu.

UBP Genel Sekreteri Hasan Taçoy da konuşmasında, "UBP seçim için yaratılmış bir partidir, tabanımız her seçim zamanı kenetlenir ve seçimden birinci çıkar, bugüne kadar hep öyle oldu tavanımız tabanımız birdir" dedi UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da, yaptığı konuşmada "Bu ülkede kalkınma hamlelerine imza atan UBP'dir, halk artık iktidarda Ulusal Birlik Partisi'ni görmek istiyor. UBP'ye oy vermeyenler bile mevcut hükümetten bıkıp usandıklarını dile getirmektedirler" ifadesini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.