TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye ile Rusya'nın üçüncü ortak devriyesi başladı

Türkiye ile Rusya'nın üçüncü ortak devriyesi başladı

Suriye'de "güvenli bölge" uygulamaları kapsamında Türk ve Rus askerleri ile Fırat'ın doğusunda üçüncü ortak kara devriyesi başladı.

Yayın Tarihi: 08/11/19 09:16
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye ile Rusya'nın üçüncü ortak devriyesi başladı
A- A A+
Suriye'de "güvenli bölge" uygulamaları kapsamında Türk ve Rus askerlerince Fırat'ın doğusundaki kara devriyeleri devam ediyor.

Türk ve Rus birlikleri, Rasulayn ile Kamışlı arasındaki bölgede, geçtiğimiz salı günü ikinci ortak kara devriyesi gerçekleştirmiş, bölgeden teröristlerin çekilip çekilmediği kontrol edilmişti.

3.DEVRİYE KAMIŞLI'NIN 50 KM DOĞUSUNDA BAŞLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Rus askerlerinin 3. ortak kara devriyesi Kamışlı'nın 50 km doğusunda başladı. TSK Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Alakamış köyünden Kamışlı'nın Deyrunaga köyüne giriş yapacak . Devriye Kamışlı ile Malikiye arasında yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.