EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UFÜ Turizm ve Mutfak Sanatları Kariyer Günü düzenlendi

UFÜ Turizm ve Mutfak Sanatları Kariyer Günü düzenlendi

Uluslararası Final Üniversitesi Turizm ve Mutfak Sanatları Kariyer Günü, üniversitenin konferans salonunda alanında uzman kişilerin katılımı ve aday turizmcilerin uygulama pratik etkinlikleri ile gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 25/04/19 15:00
okuma süresi: 2 dak.
UFÜ Turizm ve Mutfak Sanatları Kariyer Günü düzenlendi
A- A A+
UFÜ Kariyer Günü'nde, geleceğin turizm uzmanı adaylarına Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Dubai'den uzmanlar staj olanakları ile ilgili detaylı bilgi aktardı. Uluslararası Final Üniversitesi ile işbirliği anlaşması yapan ve dünya çapında 400 binden fazla üyesi ile dünyanın en büyük konaklama ağı olan HOSCO'dan bir yetkili de etkinliğe video konferans bağlantısı ile katıldı. Kariyer Günü etkinliğinin onur konuğu, 2018'de En Başarılı İş Kadını ödülünü almış, Acapulco Resort Convention & SPA Hotel Yönetim Kurulu Üyesi İçim Çağıner Kavuklu ise etkinliğin açılış konuşmasını yaparak, Kıbrıs'ta turizmin önemini ve Acapulco'nun dünüyle bugününü anlattı.

"ÖĞRENCİLERİMİZE DÜNYANIN FARKLI YERLERİNDEN ÇEŞİTLİ OLANAKLARININ KAPILARINI ARALIYORUZ"

Alınan bilgilerin ardından öğrencilere özgeçmiş (CV) hazırlama ve iş görüşmesi uygulama çalışması yapıldı. Uluslararası Final Üniversitesi Turizm ve Mutfak Sanatları Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nafiya Güden, düzenlenen kariyer günü etkinliğinde öğrencilerine dünyanın farklı yerlerinden birçok iş ve staj olanağının kapılarını araladığını belirtti.

Yrd. Doç. Dr. Güden şunları söyledi:

"Turizm ve mutfak sanatları sektörlerinde uluslararası birey olmak ve farklı kültürleri tanıyor olmak, hem çok önemli hem de iş dünyasında olması gereken bir özelliktir. Dünya vatandaşı olma trendi bizim mesleğimizde de yükseliyor. Üniversitemizde öğrencilerimize uluslararası bir ortam sunmanın yanı sıra onları daha öğrenciyken uygulama anlamında geliştirmek ve profesyonel hayata adım atmadan önce sektörün önde gelenleri ile buluşturmak için birçok girişimde bulunuyoruz. Öğrencilerimize düşen bu ayrıcalıklı ortamdan istifade edip kendilerine araladığımız uluslararası kapılardan geçmek için kendilerini geliştirmektir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.