SPOR
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'de atıcılar, Cumhuriyet Kupası için yarışacak

UKÜ'de atıcılar, Cumhuriyet Kupası için yarışacak

Havalı Silahlar 2019 Cumhuriyet Kupası müsabakası, CIU Arena Spor Kompleksi Havalı Silahlar Atış Poligonu'nda 2 - 3 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 01/11/19 15:14
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ'de atıcılar, Cumhuriyet Kupası için yarışacak
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Atıcılık Federasyonu'nun 2019 Faaliyet programı çerçevesinde yer alan Havalı Silahlar 2019 Cumhuriyet Kupası müsabakası CIU Arena Spor Kompleksi Havalı Silahlar Atış Poligonu'nda 2-3 Kasım tarihlerinde yapılıyor.

Uluslararası Atıcılık Sporları Federasyonu (International Shooting Sport Federation) kurallarının geçerli olduğu müsabaka, sabah saat 09.00'da başlayacak.

UKÜ Spor Kulübü - Levent Avcılık Atıcılık Kulübü, Polis Genel Müdürlüğü ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı olmak üzere toplam dört takım iki gün boyunca kıyasıya yarışacak. Düzenlenen müsabakada ayrıca UKÜ-Levent Havalı Silahlar takımı bünyesinde yer alan paralimpik sporcular da yarışmada hazır bulunacak.

Müsabakaların ilk gününde takımlar havalı tabanca, ikinci gününde ise havalı tüfek klasmanında yarışacak.

UKÜ Spor Kulübü ve Levent Avcılık Atıcılık Takım Sorumlusu Gülhan Mertcanoğlu, bugün UKÜ ve Levent Avcılık Atıcılık Kulübü'nün toplamda 50'ye yakın sporcusu olduğunu dikkat çekerek, her birinin disiplinli ve çalışkan birer sporcu olduklarını açıkladı.

Mercanoğlu, bu yıl gerçekleşen yarışmalarda birçok başarı elde ettiklerini aktararak, bu yarışmada da başarılı olacaklarına inanç belirtti. UKÜ'nün zengin altyapısı ile Cumhuriyet Kupası'na ev sahipliği yapmaktan memnun olacaklarını dile getiren Gülhan Mertcanoğlu, müsabakada yer alacak tüm yarışmacılara başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.