LEFKE
okuma süresi: 2 dak.

Yeşilyurt'ta trafik kazası: İki genç yoğun bakımda

Yeşilyurt'ta trafik kazası: İki genç yoğun bakımda

Yeşilyurt'taki trafik kazasında iki genç yaralandı; Yaman ve Merthoca'nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Yayın Tarihi: 26/09/19 10:06
okuma süresi: 2 dak.
Yeşilyurt'ta trafik kazası: İki genç yoğun bakımda
A- A A+
Yeşilyurt'ta dün akşam meydana gelen trafik kazasında iki genç yaralandı. Polis, 18 yaşındaki Mustafa Yaman ile 20 yaşındaki Hasan Merthoca'nın yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, kaza dün akşam 22.45 sıralarında Yeşilyurt'ta Ecevit Caddesi üzerinde oldu.

Doğu istikametine doğru süratli ve dikkatsiz şekilde seyreden 20 yaşındaki Hasan Merthoca yönetimindeki JT 484 plakalı salon aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçti ve o esnada batı istikametine seyreden 38 yaşındaki Caner Keşefli yönetimindeki FU 574 plakalı çift kabin araca çarptı.

JT 484 plakalı araç sürücüsü Hasan Merthoca ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Mustafa Yaman Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ndeki ilk yardım tedavilerinin ardından yoğun bakım servisine alındı.

Polis araç sürücüleri Merthoca ile Keşefli'nin Güzelyurt'ta, yolcu Yaman'ın da Doğancı'da sakin olduğunu kaydetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.