DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Yüksel Çelebi: "Göl-Park Dikmen'e çok yakışacak!"

Yüksel Çelebi: "Göl-Park Dikmen’e çok yakışacak!"

Dikmen Belediyesi Başkanı ve Başkan adayı Yüksel Çelebi ve Belediye Meclis üyesi adayları Dikmen'de bildiri dağıtarak yurttaşlarla görüştü.

Yayın Tarihi: 12/06/18 14:28
okuma süresi: 1 dak.
Yüksel Çelebi: "Göl-Park Dikmen’e çok yakışacak!"
A- A A+
Yeni dönem projelerini aktaran Yüksel Çelebi ve Belediye Meclis Üyesi adayları Dikmen sakinlerinin beklentilerini dinledi.

Bölge halkından tam destek alan Yüksel Çelebi yeni dönemde yeni projelere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. "Aklımız fikrimiz Dikmen" diyen Çelebi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yeni dönemde kültürel ve sportif alanlarda büyük projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Çelebi, Dikmen'in kuzeyinde dağ eteklerinde yer alacak Göl-Park projesinin bölgeye çok yakışacağını ve Göl-Park projesi ile yeni bir dinlenme ve sosyal tesis yaratacaklarını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.