İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hristofias kumarhanelere karşı

Hristofias kumarhanelere karşı

<P>Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas'ın, Kıbrıs Rum tarafında kumarhane açılmasına karşı olduğu bildirildi.Rum basınında, Rum tarafında internet üzerinden kumar oynanırken, yüzlerce Rum kumar oynamak için KKTC'ye geçerken, Hristofyas'ın Rum tarafında kumarhane açılmasını reddettiği belirtildi.</P>

Yayın Tarihi: 04/11/09 16:15
okuma süresi: 1 dak.
Hristofias kumarhanelere karşı
A- A A+

Rum meclisinin dün yapılan Meclis Turizm Komitesi toplantısında, komünist AKEL partisi dışında tüm partiler, Rum tarafında kumarhane açılmasından yana tavır takındı.

AKEL Milletvekili Muskalis, Rum lider Hristofyas'ın manevi ve dini sebeplerden dolayı kumarhane kurulmasına karşı olduğunu söyledi.

Rum Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Andonis Pashalidis, komite toplantısında, Rum Başsavcılığı işbirliğiyle turistlerin ve Rumların KKTC kumarhanelerine akışını önleyecek yöntemler aradıklarını belirtti.

Rum Otelciler Biriliği (PASİKSE) temsilcisi ise her yıl Rumların ve turistlerin KKTC'deki kumarhanelerde 100 milyon avrodan fazla para harcadıklarını ve bu paraları Rum hükümetinin kaybettiğini kaydetti. PASİKSE temsilcisi ayrıca, Rum tarafına giden İsraillilerin KKTC'deki kumarhanelerde, Rum tarafında harcadıkları paranın üç katını harcadıklarını savundu.

AA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.