İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Milli Konsey Eroğlu'nu destekliyor

Milli Konsey Eroğlu'nu destekliyor

<P>Milli Konsey üyeleri, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Eroğlu'na destek belirtti. Başbakan Derviş Eroğlu'nu ziyaret eden Milli Konsey Merkez İlçe ve temsilcileri adına konuşan Vedat Çelik, KKTC'ye, egemenliğe ve Türkiye'ye bağlılıklarının değiştirilemeyeceğini, bunun için mücadele ettiklerini belirtti.</P> <P> </P>

Yayın Tarihi: 19/03/10 08:32
okuma süresi: 2 dak.
Milli Konsey Eroğlu'nu destekliyor
A- A A+

Çelik, kazanılacak özgürlük ve devlete el uzatacak kişilere görev vermeyecekleri mesajını vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Başbakan Derviş Eroğlu da Milli Konseye verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve konsey ile aynı mücadele içerisinde olduklarını söyledi.

Eroğlu, geçmişte yaşananları ve Kıbrıs Türk halkının ödediği bedelleri çok iyi bildiğini kaydetti.

Konuşmasında, kendisini barış istemiyormuş gibi yansıtmaya çalışanlara da yanıt veren Eroğlu, "ambargolar altında hükümet etmek ne demek bilir misiniz? Savaş gördünüz mü? Kucağınızda hiç yakınınız öldü mü? sorularını sordu ve bu nedenle kendisinin barışı en fazla isteyen kişi olduğunu belirtti.

Eroğlu, gerçeklerden hareket ederek bir anlaşma yapılmasının önemini de vurguladı.

Halkla birlikte hareket ederek Kıbrıs konusunda bir çözüm bulmayı amaçladığını belirten Eroğlu, halka güvendiğini ve halkın iradesinin de sandığa yansıyacağına inanç belirtti.

BRT

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.