ÇATALKÖY
okuma süresi: 1 dak.

YDP'den kan bağışı kampanyası

YDP'den kan bağışı kampanyası

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) kan verme kampanyasının ikincisini yarın Çatalköy'de organize ediyor.

Yayın Tarihi: 17/09/19 10:30
okuma süresi: 1 dak.
YDP'den kan bağışı kampanyası
A- A A+
Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Girne İlçe Başkanlığının organize ettiği kan verme kampanyası, Sağlık Bakanı Ali Pilli ve Genel Başkanımız Erhan Arıklı'nın da katılımı ile çarşamba günü (yarın) saat 19.30 da başlayacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan YDP Girne İlçe Başkanı Zeki Yılmaz ülkede kan ihtiyacının her geçen gün arttığını YDP nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu kampanyayı düzenlediğini ifade etti. Yılmaz; "Bu düzenlediğimiz 2. Kan verme kampanyası. Daha önce Karşıyaka da yapmış yaklaşık 75 ünite kan toplamıştık. Yine aynı dayıya ulaşacağımızı sanıyoruz. Umarım diğer partilerde sosyal sorumluluk bilinci ile benzer kampanyalar düzenlerler. Böylece siyasi polemiklere bir nebze ara vermiş oluruz" dedi.

YDP nin kan ver hayat kurtar kampanyasının 3. sü önümüzdeki ay Gazimağusa İlçesinde düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.