LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Tehlike çanları Lapta Belediyesi için çalıyor...

Tehlike çanları Lapta Belediyesi için çalıyor...

Yenierenköy Belediyesi'nde yaşananların ardından belediyenin kapatılması gündemdeyken, gözler diğer sorunlu belediyelerde...

Yayın Tarihi: 02/04/18 16:05
okuma süresi: 2 dak.
Tehlike çanları Lapta Belediyesi için çalıyor...
A- A A+
Kıbrıs Postası

Yenierenköy Belediyesi yanısıra zor durumda olduğu bilinin bir diğer belediye olan Lapta Belediyesi için de tehlike çanları çaldı.

2010 yılında sorunlar yaşamaya başlayan ve personel sayısında sürekli artış gösteren Lapta Belediyesi, Yenierenköy Belediyesi'nin ardından "batan ve kapatılacak" belediyeler arasında gösteriliyor.

2018 yılının başında maaş krizi ile karşı karşıya kalan Lapta Belediyesi'nde örgütlü sendika olan BES maaş geriliğinin devam edeceğini ve belediyenin krize gireceğini savunmuş, Belediye Başkanı Fuat Namsoy ise bu iddiaları kabul etmeyerek "battık ödeyemiyoruz" gibi bir durumun söz konusu olmadığını söylemişti.

Yaklaşık iki ay önce yapılan açıklamada Lapta Belediyesi'nin ödenmemiş personel maaşları, 3 yıllık geriye dönük sosyal sigorta, ihtiyat sandığı ve vergi borcu yanında 300 bin TL su borcu olduğu ortaya konmuştu.

Açıklamada belediyenin bankalara olan borçları olduğuna da dikkat çekilmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.