YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Susam Sokağı'ndan açıklama: "Edi ile Büdü eşcinsel değil"

Susam Sokağı'ndan açıklama: "Edi ile Büdü eşcinsel değil"

Susam Sokağı'nın yaratıcıları, son dönemde gündeme gelen, Türkiye'de 'Edi ile büdü' olarak bilinen karakterlerden 'Bert ve Ernie'nin eşcinsel olduğu' yönündeki iddialara yanıt vererek, onların kukla olduklarını ve herhangi bir cinsel yönelime sahip olmadıklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 19/09/18 14:56
okuma süresi: 1 dak.
Susam Sokağı'ndan açıklama: "Edi ile Büdü eşcinsel değil"
A- A A+
Susam Sokağı'nın yaratıcıları 'Sesame Workshop' tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşımda, haklarında eşcinsel oldukları yönündeki iddialar bulunan Bert ve Ernie kukla karakterlerinin 'cinsel yönelime sahip olmadıkları' açıklandı.

Açıklamada, "Her zaman söylediğimiz gibi, Bert ve Ernie en iyi arkadaşlar. Onlar, okul öncesi çocuklara, birbirlerinden çok farklı kişilerin de iyi arkadaş olabileceğini göstermek için yaratıldılar. İkisi de erkek olsa da, karakterler kukla olarak kaldılar ve herhangi bir cinsel yönelime sahip değiller" ifadeleri kullanıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.