YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı Türk Bekir Kaptan'dan örnek davranış

Kıbrıslı Türk Bekir Kaptan'dan örnek davranış

Kıbrıslı Türk Pilot Bekir Kasapoğlu, Verona'ya yarışmaya gidecek öğrencileri uçağın girişinde karşıladı, uçakta şarkı söylemeleri konusunda destekte bulundu.

Yayın Tarihi: 26/03/19 12:01
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı Türk Bekir Kaptan'dan örnek davranış
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Verona'daki yarışmaya gitmek üzere bu sabah yola koyulan Levent Kolej'li çocuklar, Kaptan Pilot Bekir Kasapoğlu tarafından karşılandı.

Verona'da bir şarkı yarışmasına katılmak için yola çıkan minik öğrenciler, uçaktaki yolculara adeta bir prova konseri verdi.

BEKİR KAPTAN ANONSUYLA DESTEK VERDİ

Bu sabah gerçekleşen uçuşta minik öğrencilere bir destek de Kaptan Pilot Bekir Kasapoğlu'ndan geldi. Öğrencileri uçağın kapısında karşılamasının yanı sıra uçakta şarkı söylemeleri konusunda da destek çıkan Kasapoğlu, minik öğrencilere, uçakta şarkı söylemeleri için anonsta da bulundu.

Bütün ambargolara rağmen Kıbrıs Türkünü temsil etmek için İtalya'ya giden minik öğrencilere uçaktaki yolculardan da alkışlarla büyük destek geldi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.