YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Türk dizileri Fas'ta en çok izlenenler arasında

Türk dizileri Fas'ta en çok izlenenler arasında

Fas'ta gösterilen Türk dizileri, diğer Arap ülkelerinde olduğu gibi burada da reyting sıralamalarında en üst sıralarda yerini alıyor.

Yayın Tarihi: 15/05/19 08:10
okuma süresi: 1 dak.
Türk dizileri Fas'ta en çok izlenenler arasında
A- A A+
Fas'taki yerel kanalların reyting oranlarını takip eden Maroc Metri isimli kuruluştan yapılan yazılı açıklamada, (hükümete bağlı) Kanal 2 televizyonunda yayınlanan "Beni Affet" adlı Türk dizisi, ülkede Ramazan ayında en çok izlenenler arasında üçüncü sırada yerini aldı.

Dizinin yüzde 70,8'lik bir izlenme oranına sahip olduğu ve günlük yaklaşık 9 milyon izleyici tarafından takip edildiği ifade ediliyor.

Fas lehçesiyle dublaj yapılan ve ülkede 2011'den bu yana yayınlanan dizi, Fas televizyonlarında en çok izlenenler arasında yerini alırken, dizinin oyuncularının da ülkede yüksek bir popülaritesinin olduğu biliniyor.

Fas'ta daha önce de "Gümüş" ve "Ihlamurlar Altında" adlı Türk dizileri en çok izlenenler arasında yerini almıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.