YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Şener Gücel'den örnek davranış

Şener Gücel'den örnek davranış

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) öğrencisi Fırat Ergin'in dizüstü bilgisayar çantasını ve pasaportunu arabasında unuttuğu taksi şoförü Şener Gücel'den örnek davranış.

Yayın Tarihi: 23/05/19 12:58
okuma süresi: 1 dak.
Şener Gücel'den örnek davranış
A- A A+
Yolcu olarak arabasına aldığı öğrencinin eşyalarını arabasında unuttuğunu farkeden Şener Gücel, Polis Müdürlüğü'ne giderek eşyaları teslim etti ve öğrencinin eline ulaşması için örnek alınması gereken bir davranış ortaya koydu.

Yaşanan gelişmeleri öğrenen DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ise Şener Gücel'i makamında ağırlayarak sergilemiş olduğu örnek davranıştan ötürü teşekkürlerini iletti.

Bu yaşanan olayın topluma örnek olması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Osam, ayrıca öğrenci Fırat Ergin'in de Şener Gücel ile bir araya geldiğini ve teşekkür ettiğini ifade etti. Prof. Dr. Osam günün anısına Gücel'e hediye takdiminde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.