YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

Google, Hangouts'u kapatma kararını askıya aldı

Google, Hangouts'u kapatma kararını askıya aldı

Google Hangouts'un kapatılmasının, Google'dan gelen haberle birlikte şu an için rafa kalktığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 24/08/19 16:26
okuma süresi: 1 dak.
Google, Hangouts'u kapatma kararını askıya aldı
A- A A+
Google, sohbet hizmeti Hangouts'u iş kullanıcıları için Ekim 2019'da kapatacağını 2019'un başlarında duyurmuştu. Ancak firma, fikrini biraz değiştirdi ve hizmeti Haziran 2020'ye kadar devam ettirmeye karar verdi.

Chip.com.tr'nin aktardığına göre, Hangouts'un iki parçaya ayrılması, Hangouts Chat'in Slack stili bir mesajlaşma işlevi, Hangouts Meet'in ise Skype stili video konferans işlevi sunması planlanıyor.

Ancak G Suite kullanıcılarının bitiş tarihinden memnun olmadığı anlaşılıyor. Google, gelen baskıya boyun eğerek yeni sistemlere geçmek için süre tanımayı kabullenmiş görünüyor.

Firma şimdi, 2020'nin sonu itibariyle herkesin klasik Google Hangouts'tan geçiş yapmış olacağını tahmin ediyor.

Google, yeni tarihi açıklarken Hangouts'un tüketici sürümünde herhangi bir değişiklik olmayacağını da söyleyerek, "Tüketicileri desteklemeye devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.