GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

HP'lilerden peşi sıra sert açıklamalar geliyor...

HP'lilerden peşi sıra sert açıklamalar geliyor...

Hükümetle ilgili yorumlar #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 07/05/19 10:18
okuma süresi: 2 dak.
HP'lilerden peşi sıra sert açıklamalar geliyor...
A- A A+

Hükümetin HP Kanadı'ndan sabahın ilk saatlerinden itibaren ilginç sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor...

Genel Sekreter Yenal Senin, isim vermeden DP'yi sert ifadelerle eleştirdi...

Senin, "Bu ekonomik kriz ortamında herşeye rağmen canla başla bir şeyler yapmaya gayret gösterirken, memleketin derdini kendimize dert edinmişken, Bakan yakınlarına devlet arazisi verilmesiyle uğraşmak hem bizim hem de kanaatimce toplumun ağrına gidiyor. Bu partiye gönül verenlerin bunu sineye çekmesini kimse beklemesin" ifadelerini kullandı.

HP'li Vekil Manavoğlu Gülşah Sanver Manavoğlu ise, Haber Kıbrıs'a yaptığı açıklamada Denktaş'ın konuşmasından tatmin olmadığını söyledi...

Manavoğlu, "Bakan kendi oğluna devletin arazisini veriyorsa biz Halkın Partisi olarak bunu anlamayız, anlayamayız ve kabul edemeyiz" diye konuştu.

HP Koordinatörleri'nden Savaş Toksöz de ilginç bir paylaşıma imza attı...

Hükümetin diğer ortaklarının arazi konusunda sessiz kalmakla suçlayan Toksöz, "Seçimden önce en temiz sizsiniz sanki demişlerdi. Oysa biz temiz bir partiyiz demiştik ki ben gerçekten en temiz parti olduğumuza da inanıyorum... Arazi olayı patlak verdi. Hoca posta koydu. Halkın malını halkın seçtiklerine sormadan kullanaman dedi. Ne iyi etti. İnsanı ayakta tutanın iskeleti olmadığını görmek ne güzel.. Fakat diğer ortaklardan bir sözcük duymadım. Olmaz be refik, nedir yaptığın, yapılan yanlıştır, kabul etmiyoruz... Koskoca bir hiçlik, bir ölüm sessizliği" diye yazdı.

Levent Kutay ile #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.