İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Uluçay'dan Vekillere: "Örnek olun"

Uluçay'dan Vekillere: "Örnek olun"

YDP Milletvekili Zaroğlu'nun trafik polisi ile yaşadığı olay, Meclis'e sıçradı. Konuyla ilgili Meclis Başkanı Uluçay, "Milletvekillerinin dokunulmazlığının sadece yasama dokunulmazlığı olduğunu ve Milletvekillerinin her şartta örnek davranış sergilemesi gerektiğini" vurguladı.

Yayın Tarihi: 16/04/19 12:53
okuma süresi: 1 dak.
Uluçay'dan Vekillere: "Örnek olun"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu'nda güncel konuşmaların yapıldığı sırada, YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu ile polis arasında dün bir olay yaşandığını da aktaran YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, söz konusu polisin "eğitime ihtiyacı olduğunu, vatandaşa bilgi vermesi gerektiğini ve sorumlu mevkide olanların açıklamalarına da dikkat etmesi gerektiğini" savundu.

Bu sırada bazı milletvekilleri ile Arıklı arasında sözlü tartışma yaşandı.

"DOKUNULMAZLIK SADECE YASAMA DOKUNULMAZLIĞIDIR, VEKİLLER ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEMELİ"

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay yaşanan tartışmalar üzerine dokunulmazlıkla ilgili yasa maddesini okudu.

Uluçay, milletvekillerinin dokunulmazlığının sadece yasama dokunulmazlığını kapsadığını hatırlatarak, vekillerin örnek davranışlar sergilemesi gerektiğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.