İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

11/06/2019 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 11/06/19 15:00
okuma süresi: 4 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

Kuyumcu soygunu ardından Girne Polis Müdürlüğü'nde görev değişikliği

Girne'de meydana gelen kuyumcu soygununda çalınan ve polisin yoğun uğraşı sonucu bulunan altınlardan kayıp olduğu tespit edilen bir miktar altın ile altınların bulunduğu kırmızı renk çanta dün arazide dozerle yapılan aramalar sonrasında da bulunamadı. Kuyumcu soygununun ardından ise Girne Polis Müdürlüğü'nde üst rütbeli polis mensupları arasında görev değişikliğine gidildi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

İçişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye gidecek vatandaşlara 'pasaport' uyarısı

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'ye KKTC pasaportu ile seyahat edecek vatandaşları 'en az 60 gün geçerli pasaport süresi' konusunda uyardı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Kıbrıs'ın sevilen siması 'Cimi' doktor ihmali sonucu sakat kalıyordu

Kıbrıs'ın sevilen ve tanınan insanlarından, 'Cimi' olarak da bilinen Hasan Cemoğlu, Nalbantoğlu'ndaki doktorların umursamazlığı nedeni ile az daha ömür boyu sakat kalabileceğinin altını çizdi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

"PGM Müdürü görevden alınıyor" iddialarına ilişkin İçişleri Bakanı'ndan açıklama

Artan suç olaylarına paralel olarak PGM Müdürü Manavoğlu'nun 'görevden alınacağı' iddialarına ilişkin soru üzerine konuşan İçişleri Bakanı Baybars, "PGM Müdürü'nün istifası istenmedi" ifadelerinde bulundu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

"Tehlike balon ve aslan balığı, köpek balıkları onların düşmanı!"

Mağusa'da bulunan Palm Beach Sahilinden 1 kilometre uzaklıkta balık avlamaya çıkan balıkçıların ağına 2 köpek balığı yakalandı. Sahile yakın bir bölgede yakalanan köpek balıkları vatandaşı endişelendirdi. Konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Biyologlar Derneği Başkanı Hasan Sarpten, köpekbalıklarının değil, insanlar için esas tehdidin balon balıkları ve aslan balıkları olduğunu anlattı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Çeyrek altın fiyatlarında son durum

Altının gram fiyatı, güne değer kaybıyla başlamasıyla birlikte gram altın 246,3 lira ve çeyrek altın 405 liradan satışa sunulurken, Cumhuriyet altını ise 1.652 liradan işlem görüyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Saner ile Arıklı arasında 'söz hakkı' diyaloğu

Genel Kurul toplantısında UBP'li vekil Saner ile YDP'li vekil Arıklı arasında yaşanan 'söz verme hakkı' diyaloğu dikkat çekti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Akıncı'dan Güney Kıbrıs'a tepki: "Bize başka seçenek bırakmıyorsunuz"

Cumhurbaşkanı Akıncı, "Doğu Akdeniz'de son zamanlarda yaşanan gerginlikler hiç birimizin arzu ettiği bir durum değil. Bu zenginlikler hepimize ait. Eğer bu, bu şekilde yapılırsa 'KKTC ve Türkiye'ye aynı şekilde davranmaktan başka seçenek bırakmıyorsunuz dedik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Oğuz: "Yapılacak o kadar çok proje bıraktılar ki ne yaptıklarını sormak lazım"

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulunda ilk konuşmayı CTP Milletvekili Erkut Şahali "Tarımda Yarım Kalmış İşler" konusunda yaptı, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz "Şahali, o kadar çok yapılacak proje bıraktı ki ne yaptığını sormak lazım" şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Dünyanın en pahalı tablosu Suudi Prens'in yatında

Leonardo da Vinci'nin başyapıtlarından biri olan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman tarafından rekor fiyata satın alındıktan sonra gizemli bir şekilde kayıplara karışan Salvator Mundi tablosu, Prens'in lüks yatında ortaya çıktı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.