İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tatar: "Ülkemize ve halkımıza geçmiş olsun"

Tatar: "Ülkemize ve halkımıza geçmiş olsun"

Başbakan Ersin Tatar, Girne Arapköy yakınlarında sabaha karşı askeri bölge içerisinde, bir cephanelikte yangın çıkması sonucu meydana gelen patlama ile ilgili, "ülkemize ve halkımıza geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 12/09/19 06:26
okuma süresi: 2 dak.
Tatar: "Ülkemize ve halkımıza geçmiş olsun"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Muhimmat deposundaki patlamalar sona erdikten sonra, bölgede askeri uzmanlar tarafından gerekli araştırma ve incelemelerin yapılacağını belirten Başbakan Ersin Tatar'ın açıklaması şöyle;

"Bilindiği gibi, Girne Arapköy yakınlarında, sabaha karşı saat 02:10 civarında, askeri bölge içerisinde, bir cephanelikte yangın çıkmış ve arka arkaya patlamalar meydana gelmiştir. Gerek askeri yetkililerimiz, gerekse de polis genel müdürlüğü' nün yanı sıra, sivil savunma teşkilatı ve orman dairesi yetkililerinin de, derhal olay mahalline intikaliyle birlikte, bir kriz merkezi oluşturulmuş ve gereken her türlü tedbir alınmıştır. Muhimmat deposundaki patlamalar sona erdikten sonra, bölgede askeri uzmanlar tarafından gerekli araştırma ve inceleme yapılacaktır. En büyük tesellimiz ise, olayda herhangi bir can kaybının ve ciddi yaralanmanın da, meydana gelmemesidir. Halkımıza çok geçmiş olsun."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.