İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Baybars'tan Otello Çoksesli Korosu'na tebrik

Baybars'tan Otello Çoksesli Korosu'na tebrik

İçişleri Bakanı Baybars, Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Otello Çoksesli Korosu'nu 9. Uluslararası Pau Casals Koro Yarışması ve Festivali'nde kazandıkları ödül nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Yayın Tarihi: 17/09/19 17:13
okuma süresi: 2 dak.
Baybars'tan Otello Çoksesli Korosu'na tebrik
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Otello Çoksesli Korosu'nu 9. Uluslararası Pau Casals Koro Yarışması ve Festivali'nde kazandıkları ödül ve temsiliyet nedeniyle tebrik etti.
Bakan Baybars'ın paylaşımı şöyle;

"Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Otello Çoksesli Korosu olarak, 10-15 Eylül tarihleri arasında İspanya'da gerçekleştirilen 9. Uluslararası Pau Casals Koro Yarışması ve Festivalinde halk şarkıları katogorisinde Kıbrıs Türkülerini başarıyla seslendirerek gümüş madalya ödülüne layık görüldüğünüzü büyük bir mutluluk ve gururla öğrenmiş bulunmaktayım. Ülkemizin müzik alanında tanınması, kültürümüzün sesini uluslararası alanda başarıyla duyurmanız gelecek için bizleri umutlandırmaktadır. Ülkemizin kültürüne ait türküleri seslendirerek çoksesli koro dalında elde ettiğiniz bu muazzam başarının mimarları olan koro şefleri değerli hocam Sayın Erkan Dağlı ve Sayın Rana Uluçay başta olmak üzere tüm ekibimizi canı gönülden kutlar, başarılarınızın devamını dilerim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.