İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özersay'ın New York temasları sürüyor

Özersay'ın New York temasları sürüyor

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, New York'ta Turkish Heritage Organization isimli düşünce kuruluşundaki toplantıda yaptığı konuşmasında, Kıbrıs sorununa, doğalgaz konularına dair değerlendirmelerini paylaştığını aktardı.

Yayın Tarihi: 27/09/19 10:13
okuma süresi: 1 dak.
Özersay'ın New York temasları sürüyor
A- A A+
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, dün akşam New York'ta Turkish Heritage Organization isimli düşünce kuruluşunda bir yuvarlak masa toplantısına konuşmacı olarak katıldığını aktardı.

Kişisel sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Özersay, konuşmasında Kıbrıs sorununa ve bölgedeki doğal gaz konularına dair değerlendirmelerini paylaşarak diğer düşünce kuruluşlarından ve üniversitelerden gelen katılımcıların sorularını yanıtladığını belirterek, "Çalışmaya devam" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.