İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ataoğlu, DP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı

Ataoğlu, DP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı

DP Milletvekili Fikri Ataoğlu, DP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 23/10/19 17:48
okuma süresi: 2 dak.
Ataoğlu, DP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Demokrat Parti (DP) Milletvekili, Turizm ve Çevre eski Bakanı Fikri Ataoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla DP Genel Baskanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kurulduğu günden bu yana DP'ye hizmet verdiğini aktaran Ataoğlu, "bu görev benim için bir gurur meselesi" ifadelerinde bulundu.

"Sizden başka bir aday var mı?" sorusu üzerine konuşan Ataoğlu, "Bizim tüzüğümüze göre son 48 saate kadar aday çıkabilir. Şuan için benim dışımda başka bir aday olduğuna dair duyumum yok" dedi.

"ESKİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN NASIL PARTİYE GERİ DÖNEBİLECEĞİ ÜZERİNE ÇALIŞIYORUZ"

"Parti yeni yoluna yeni isimlerle mi devam edecek?" Şeklindeki soru üzerine ise Ataoğlu, "Şu anda mevcut çalışma arkadaşlarımızın yanı sıra geçmiş dönemlerde de parti içinde görev almış ama şu an bir köşede partiden uzak duran arkadaşların nasıl partiye geri dönebileceğine dair çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ BİZDE DAHA UYGUN OLABİLİR

Ataoğlu, "Mevcut parlamenter sistemin devamlılığı olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "Başkanlık sisteminin bizim memlekete daha uygun olabileceğini düşünüyorum" şeklinde yanıtladı.

KURULTAY 30 KASIM'DA

Demokrat Parti Kurultayı, 30 Kasım'da gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.