İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Savaşan: "Atatürk hiç dinlenmemek üzere yola çıkmıştı!"

Savaşan: "Atatürk hiç dinlenmemek üzere yola çıkmıştı!"

Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 81'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Savaşan, Atatürk'ün, savaş meydanlarında elde ettiği zaferlerle muzaffer bir komutan, bu başarıları cumhuriyetle taçlandıran çağının ötesinde bir devlet adamı ve milletine muasırlaşma yolunda mihmandarlık eden büyük bir önder olduğuna vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 09/11/19 18:55
okuma süresi: 2 dak.
Savaşan: "Atatürk hiç dinlenmemek üzere yola çıkmıştı!"
A- A A+

O'nun fikirlerine ulaşmak için çok çalışmak gerekir…

"Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün esaret altına alınmak istenen Türk Milleti'ni, karamsarlığa düştüğü en zor anda milletin kendisi ile destansı bir mücadele vererek ülkesini bağımsızlığa kavuşturduğuna işaret eden Savaşan, "O'nun fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmak, bir ve beraber olmak gerekir" ifadelerini kullandı.

Atatürk'ün ideallerini yeni nesillere de aşılayacağız…

"Bu nedenledir ki; Mustafa Kemal'in yaktığı meşale günümüzde dahi yolumuzu aydınlatmakta, O'nun en zor zamanlarda bile gösterdiği mücadeleci ruh, bizlere güç ve ilham vermektedir" diyen Ahmet Savaşan, Türk Milleti'nin ayrılmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk Halkı'nın, Atatürk'ün ideallerini yeni nesle aşılayarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni daha güçlü ve daha aydınlık yarınlara taşımak için, yılmadan, yorulmadan gayret göstermeye kararlı olduğuna işaret etti.

Ahmet Savaşan mesajının sonunda, "bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi minnet ve kalpten gelen saygıyla yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.