İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Üçlü zirve tarihi Adlon Otel'de yapılacak

Üçlü zirve tarihi Adlon Otel'de yapılacak

25 Kasım'da Berlin'de gerçekleştirilecek üçlü toplantı kentin simge otellerinden olan Adlon'da yapılacak.

Yayın Tarihi: 21/11/19 11:05
okuma süresi: 2 dak.
Üçlü zirve tarihi Adlon Otel'de yapılacak
A- A A+

Kıbrıs Postası-Ulaş Barış

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in çağrısı ile 25 Kasım'da Berlin'de bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Lider Nikos Anastasiadis arasındaki üçlü toplantı kentin simge otellerinden olan Adlon'da yapılacak.

Berlin'in ünlü Brandenburg Kapısı'nın yanında yer alan  oteldeki yemekli toplantının saat 19.00'da başlaması bekleniyor. Diplomatik kaynaklar, toplantının uzun sürmesinin beklendiğini dile getirirlerken, akıllara 6 Temmuz 2017'de Crans Montana'da yapılan 'son yemek' geliyor. Hatırlanacağı üzere o toplantı da 6 Temmuz günü başlamış ve tam 8 saat sürerek, 7 Temmuz sabah saat 03.00'te sona ermişti.

Öte yandan, üçlü toplantının yapılacağı Adlon Otel, sadece kentin değil, Avrupa'nın da en eski ve ünlü otelleri arasında gösteriliyor. 1907 yılında yapılan ve 1945'te, 2.Dünya Savaşı sırasında yerle bir olan otel 1984 yılına kadar ayakta kalan kısımları ile faaliyet gösterdi. O yıl başlayan restorasyon faaliyetlerinin ardından 23 Ağustos 1997'de bugünkü şekli ile faaliyete geçti.

Hotel, 2016 yılında İsviçre'de Mont Pelerin'de yapılan iki zirveye ait Kempinski Oteller zincirine ait otelin 1907 yılındaki açılışını yapan kişi ise son Alman İmparatoru (Kayzer) 2.Willhem...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.