Tecavüzle suçlanan İ.A, Kıbrıs Postası'na konuştu: "Dipkarpaz önünde hesap vermeye hazırım"
Dipkarpaz'da 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen İ.A, Kıbrıs Postası'na konuştu.
Kıbrıs Postası
Yaşanan olayları kendi aleyhlerine üretilen dedikodular olarak niteleyen İ.A, söz konusu çocuğun akrabaları olduğunu ve kendisinin çocukla ilişki yaşadığı şeklindeki yayınların yalan olarak nitelendirdi.
Gazetelerde yanlış haberler çıktığını kaydeden İ.A, "Bu konunun aslı astarı yoktur. Ben tarımla, hayvancılıkla uğraşan bir insanım. Bu insanlar geçen sene ailemle beraber bizlere yardım etti. Bundan dolayı dedikodu yayınladılar. Bu konunun aslı astarı yok. Benim için 'Daha önce evlendiği kadın da iğfal ettiği kadındır, onu almak durumunda kaldı' demişler. İkinci imam nikahlı eşimle 1991'de evlendim. Bu evlilikten de 1992 doğumlu kız çocuğum var. 1993 doğumlu kızım var ilahiyat fakültesinde okuyor. 1998 doğumlu erkek çocuğum var, ortaokul öğrencisi. 2003 ve 2004 doğumlu kızlarım var, ilkokulda okuyorlar. Bu aile bireylerimle hep bir aradayım. Büyük ve küçük hanımımla da bir aradayım" dedi.
Devlet ve sosyal hizmetlerden hiç katkı almadıklarına vurgu yapan İ.A, sabah akşam çalışan, işinde gücünde bir insan olduğunu ve dedikodulardan en son haberdar edilenin kendisi olduğunu belirtti.
Karakola şikayette bulunduğunu da sözlerine ekleyen İ.A, "Bu dedikoduları yapan insanlar için kim olursa olsun hukuki yola başvuracağım" diye konuştu.
İ.A, köyde olay nedeniyle kavga çıktığı yönündeki haberleri de yorumlayarak, kavga edenlerin kızın babası ve M.G isimli akrabası olduğunu söyledi. İ.A, M.G'nin, imam nikahlı eşinin kaynı olduğunu ve kavganın dedikodular nedeniyle çıktığını da ifade etti.
Dün Sosyal Hizmetler Dairesi'nden uzmanların gelerek kızı ninesiyle birlikte doktora götürdüklerini ve sağlam raporu verildiğini de sözlerine ekleyen İ.A, sözlerini şöyle tamamladı:
"Alnımız ak. Bunu siyasi bir çıkar uğruna yapıyorlar. Muhtarlık yaptım, kooperatif yöneticiliği yaptım, köyümün sosyal faaliyetleriyle meşgul bir insanım. Köye hizmet etmemden dolayı beni böyle birşeye alet ettiler. Dipkarpaz önünde hesap vermeye hazırım. O insanlar benim akrabalarım olur. Dipkarpaz'da Rumlardan kalma ambarlar vardı. Onları kooperatifimize aldım. 1980'de muhtar oldum. 1986'dan sonra benden sonra gelen komite, kooperatif mallarını dağıttı, ellerinde bir tane ambar kaldı. Bu ambarlar, dedikoduları yayan insanların elinde. 15 köy zahire veriyordu bizim köyümüze... Şu anda bir tane ambarımız kaldı. Dipkarpaz köyüne bir üniversite yapılıyor. Üniversiteye verilen toprakta bir de ev vardı. Bu, üniversiteye kazandırılmış. Onu da bize buluyorlar. Belediye Başkanı'yla dünür olduk onu çekemiyorlar. Öğretmen lojmanı, sağlık tesisi kazandırdım. Bu durumları çekemeyenler tarafından iftira ve dedikodulara maruz kaldım".
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.