TÜRKİYE
okuma süresi: 3 dak.

Kıbrıs'tan İstanbul'a giden gence taksici dehşeti

Kıbrıs'tan İstanbul'a giden gence taksici dehşeti

Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan Salih Gencer annesine ilaç almak için günü birlik olarak İstanbul'a gitti. Taksim'den Güngören'deki eczaneye gitmek için taksiye binen Gencer, taksici önce Anadolu yakasına geçirdi. Burada arkadaşını da alan taksici, müşterini darp edip parasını gasp etti. Yakalanan 2 gaspçı tutuklandı.

Yayın Tarihi: 30/08/18 18:18
okuma süresi: 3 dak.
Kıbrıs'tan İstanbul'a giden gence taksici dehşeti
A- A A+
İstanbul'da son zamanlarda yaşanan taksici gaspına bir yenisi daha eklendi. Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan 28 yaşındaki Salih Gencer annesine ilaç alabilmek için günübirlik olarak İstanbul'a gitti.


Taksim'den Güngören'e gidecekti


Taksim'den Güngören'deki eczaneye gitmek için taksiye binen Salih Gencer, dolandırılmamak için cep telefonundan navigasyonunu da açtı. Taksim'den hareket eden taksi, bir anda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne doğru hareket etmeye başladı. Taksi şoförünün kendisini dolaştırmaya başladığını anlayan Gencer, taksi şoförü Fuat E.'ye, 'abi beni yanlış yere götürüyorsun' diyerek uyardı. Taksi şoförü 'yol açık merak etme seni hızla gideceğin adrese götüreceğim' diyerek yoluna devam etti.


Taksiye bir arkadaşını daha aldı


Taksi şoförü Taksim'den Üsküdar'a geçtikten sonra Salih Gencer taksideyken bir kişiyi daha taksiye aldı. Gencer, 'abi ben taksideyim bir müşteri daha niye aldın diye' itiraz etti. Taksi şoförü Fuat E., taksiye aldığı kişinin ikinci şoför olduğunu ve değişim saatinde değişim yapacaklarını söyledi.


Avrasya tünelinden Yenikapı'ya gittiler


Taksim'den Güngören'e gideceği yerde, Boğaziçi Köprüsü'nden Üsküdar'a oradan da Avrasya Tüneli'nden geçerek Yenikapı'ya giden 2 taksici, müşterisi olan Salih Gencer'den 270 lira taksi parası istedi. Gencer, 'ben her zaman Taksim'den Güngören'e gidiyorum. En fazla 40-50 lira taksi parası veriyorum. Siz beni dolaştırdınız' diyerek itiraz etti. Bunun üzerine taksiciler darp ettikleri müşterinin boğazına bıçak dayayarak çantasını ve annesinin ilacı için yanında getirdiği 3 bin 180 lira parasını gasp etti.


155'i arayıp yardım istedi


Salih Gencer, yaşadığı olayın şokunu üzerinden attıktan sonra, 155 polis imdat servisin arayarak başına gelenleri polise bildirdi. İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Kuzey Kıbrıslı genç Salih Gencer'i gasp eden 35 yaşındaki Fuat E. ve 48 yaşındaki Özcan M.'yi gözaltına aldı.

Suç makinesi taksiciler tutuklandı


Gözaltına alınan taksi şoförü Özcan M. ve Fuat E.'nin 'kasten yaralama, gasp, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, tehdit ve kasten yaralama' suçlarından poliste kaydının olduğu ortaya çıktı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından sorgulanarak adliyeye sevk edilen 2 taksici çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.