Yolcu, havada uçağın kapısını açmaya kalktı
Easy-Jet hava yolu şirketine ait Napoli-Berlin seferini yapan bir yolcu uçağında uçuş sırasında kapıyı açmaya kalkışan 31 yaşındaki bir Alman gözaltına alındı.
Uçuş sırasında uçağın kapısını açmaya kalkışan kişinin Leipzig kentinde oturan bir Alman olduğu ve uçağın Berlin-Schönefeld hava alanına inmesinden sonra polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
Yolcular, uçuş sırasında kapıyı açmaya kalkışan Almanın 2 İngiliz yolcuyla şiddetli kavga ettiğini belirttiler.
Söz konusu kişinin neden böyle bir şey yapmaya kalkıştığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
AA
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.