DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Rus askerlerin çekilmesinde yarın son gün

Rus askerler için son gün

Rusya'nın Gürcistan topraklarındaki tampon bölgede bulunan askerlerinin çekilme işleminin çarşamba gününe kadar tamamlanacağı bildirildi.

Yayın Tarihi: 07/10/08 17:59
okuma süresi: 1 dak.
Rus askerler için son gün
A- A A+

Güney Osetya'daki Rus Barış Gücü askerleri Komutanı Marat Kulahmedov, Güney Osetya'daki gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yarın öğlen saatlerine kadar güvenlik kuşağının güneyindeki 6 kontrol noktasındaki askerler geri çekilmeye başlayacak" diye konuştu.

Kulahmedov, Rus askerlerinin geri çekilme işleminin bir gün içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

AB dönem başkanı Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin arabuluculuğuyla üzerinde anlaşmaya varılan ateşkes anlaşmasına göre, Gürcistan toprakları içinde bulunan güvenlik kuşağındaki Rus askerlerinin geri çekilme işleminin cuma gününe kadar tamamlanması gerekiyor.
AA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.