MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Mabel Matiz, yeni albümü "Maya"yı sevenleriyle buluşturdu

Mabel Matiz, yeni albümü "Maya"yı sevenleriyle buluşturdu

Mabel Matiz, annesinin ismini taşıyan Maya albümünün lansman partisini gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 20/06/18 11:41
okuma süresi: 2 dak.
Mabel Matiz, yeni albümü "Maya"yı sevenleriyle buluşturdu
A- A A+
Yeni albümünde bulunan şarkları dinletmeden önce açılış konuşması yapan Mabel Matiz, kendisi için çok önemli olduğunu dile getirdiği gecede annesinin adı olan Maya isminin albüm kapağında başına bir taç gibi kondurulduğunu ifade etti.

"Maya, bugüne kadar yaptığım en yüklü albüm. Bir yüzleşme albümü aslında. Hem kendimle hem kendi kuyularımla ilgili hem de ilişkilerim ve hayatımla ilgili çok derin bir kazı çalışmasıydı.

Çok zorlu,yorucu ve aynaya bakmak gibiydi. Koca bir yükü, enerjiyi, hikayeler topluluğunu üzerimden atıyor gibiyim. Çıkış ve klip şarkımız A Canım adlı şarkı olacak. Bu albüm kendimi şifalandırma biçimimdi. Umarım dinleyen herkes aynı şifayı bulur. Bu albümü yaparken en büyük ilham kaynağım Anadolu'ydu yani bu coğrafyanın kendisiydi. Bütün Ortadoğu'ya ithaf ettiğim şarkı ile açılıyor albüm, Fırtınadayım şarkısı ile.

Gerçek duygulardan oluşan, gönlümden yazdığım ve dinlerken beni bile titreten şarkılar var içerisinde. Maya'nın ana akım Türk müziği adına yeni bir dönem başlatacağını düşünüyorum. " sözlerine yer verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.