MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

The Quota, birinci yılını kutluyor

The Quota, birinci yılını kutluyor

Lefkoşa'nın sevilen mekanlarından The Quota Bar birinci yaşını doldurmaya hazırlanırken canlı müzik ve DJ performasları ile misafirlerini eğlendirmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 29/11/18 15:50
okuma süresi: 1 dak.
The Quota, birinci yılını kutluyor
A- A A+
Lefkoşa'da Cumhuriyet Meclisi yanında bulunan mekan, bar kültürünü kaliteli atmosferi ile birleştirirken Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri herkesin ilgisini çeken programları ile müdavimlerini mest ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda kaliteli müzisyenlerden oluşan 'Acoustic Sessions' çok konuşulurken 'Queen Night', 80's 90's Party ve Yağmur Özerem'in muhteşem sesi ile ilgileri üzerine çeken Quota, önümüzdeki Cumartesi ise özel bir parti ile birinci doğum gününü kutlamaya hazırlanıyor.

SEVİLEN DJ'LER BİR ARAYA GELİYOR

Geçtiğimiz yıl açılışından itibaren ülkemizin gece hayatında yer edinen The Quota, birinci yaş gününü her yaştan müzik severlerinin yakından tanıdığı DJ'lerle karşılıyor.

Soydan Korkmaz, Sedar Eren, Yusuf Coşkuner ve Enny B'nin gece boyunca herkese hitap edeceği gecede özel sürprizler de yer alacak. Yoğun katılımın beklendiği gecede rezervasyon ile katılım yapılabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.