MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

KKTC Telsim abonesinden, İbrahim Şevki'ye sms yağdı

KKTC Telsim abonesinden, İbrahim Şevki'ye sms yağdı

"O Ses Türkiye"de yarışan Kıbrıslı müzisyen İbrahim Şevki, KKTC Telsim abonelerinin destekleriyle bir üst turda yarışacak.<BR>

Yayın Tarihi: 09/01/12 18:05
okuma süresi: 2 dak.
KKTC Telsim abonesinden, İbrahim Şevki'ye sms yağdı
A- A A+

Her Pazar, Show Tv ekranlarında büyük ilgi ile izlenen "O Ses Türkiye"de yarışan Kıbrıslı genç müzisyen İbrahim Şevki, bir kez daha Kuzey Kıbrıs Halkı'nı ekran başına kilitledi. Murat Boz, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Hadise'nin koçluk ve jüri üyeliği yaptığı, sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği yarışmada Mustafa Sandal'ın takımında yarışan ve rakiplerini sms farkı ile geride bırakan Şevki, KKTC Telsim abonelerinin desteği de ile bir üst turda yarışmaya hak kazandı.
İbrahim Şevki'ye binlerce destek mesajı

8 Ocak Pazar günü, seslendirdiği "İstanbul" adlı şarkı ile büyük beğeni toplayan Kıbrıslı yetenek İbrahim Şevki, yarışma süresince, KKTC Telsim abonelerinin 2950 kısa kod numarasıyla da gönderdikleri kısa mesajlar ile bir sonraki turda yarışabilme hakkını kazandı. Şevki için binlerce kısa mesaj gönderen KKTC Telsim aboneleri, Kıbrıslı müzisyenin bir sonraki performansını sabırsızlıkla bekliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.