SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Spor derneklerinden fair play çağrısı

Spor derneklerinden fair play çağrısı

Perşembe akşamı başlayacak yeni sezon öncesinde futbolun paydaşları fair play çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 19/09/18 10:33
okuma süresi: 2 dak.
Spor derneklerinden fair play çağrısı
A- A A+
2018-2019 futbol sezonu öncesinde Hakemler ve Gözlemciler Derneği'nin çağrısı ile Kulüpler Birliği, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Antrenörler Derneği ve Futbolcular Derneği ortak bir toplantı yaparak yeni sezon öncesinde tüm taraflara fair play çağrısı yaptı.

Toplantıya Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkanı Niyazi Nizam, KTSYD başkanı Çelen Oben, Antrenörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş, Kulüpler Birliği başkanı Hüseyin Yılmaz ve Futbolcular Derneği'ni temsilen Fırat Ersalan ile Mustafa Tekpınar katıldı.

Yapılan ortak açıklamada futbolun bir oyun olduğu hatırlatılarak futbolun seyir zevkini bozacak hareketlerden kaçınılması gerektiği vurgulandı.

"KULÜPLER OLAYLARDAN ZARAR GÖRÜYOR"

Geçmiş yıllara göre ülkemiz futbolunun daha kaliteli ve dolayısıyla daha keyifli bir oyun olduğunun altı çizilen açıklamada zaman zaman yaşanan olayların seyircileri olumsuz yönde etkilediği kulüplerinde bundan zarar gördüğü belirtildi.

"YENİ SEZON CENTİLMENLİK İÇİNDE GEÇSİN"

Beş kurumun yaptığı ortak açıklamada yeni sezonda kalitenin yine üst düzeyde olacağı ve oynanacak futbolun kaliteli olacağına vurgu yapılarak yeni sezonun tüm kesimlere hayırlı olması ve centilmenlik içinde geçmesi dileğinde bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.