SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Antrenör gelişim seminer programı belli oldu

Antrenör gelişim seminer programı belli oldu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) işbirliğinde düzenlenen "antrenör gelişim semineri" programı belli oldu.

Yayın Tarihi: 11/06/19 09:08
okuma süresi: 4 dak.
Antrenör gelişim seminer programı belli oldu
A- A A+
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği'nin (KTFAD) iş birliği çerçevesinde her sezon öncesi Kıbrıs Türk Antrenörlerinin gelişimini sağlayacak unsurlardan biri olan antrenör eğitimini üst seviyeye çıkarılabilmesi için her yıl düzenlemekte olduğu gelişim semineri bu yıl Lefkoşa'da düzenleniyor.

12-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan antrenör gelişim Seminere TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Türkiye Futbol Federasyonu Eğitmenlerinden Dr. Atila Yüce, TFF Kaleci Eğitmeni Ferhat Odabaşı, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Prof Dr. Mehmet Acet, Kayserispor Yardımcı Teknik Direktörü Serkan Emre, Samsunspor Teknik Sorumlusu Nedim Karadeniz, Eski Trabzonspor Altyapı Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu katılacak. Teknik direktör, A, B, C, Kaleci antrenörü lisansları yenileme seminerine ilgili lisans sahibi teknik adamların 2019-2020 futbol sezonunda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'ndan çalışma izni alabilmeleri için tüm teknik adamların seminere katılma zorunluluğu vardır. Yenileme seminerine mazeretsiz katılmayan teknik direktörler halen yürürlükte olan antrenör kursları yönetmeliğinin 9.maddesi yenileme seminerinin 2.fıkrası "yenileme seminerine mazereti (yurtdışında olduğunu kanıtlayan belge veya tam teşekkülü Hastane'den rapor) olmaksızın katılmayan kişilere yenileme semineri takip eden sezonda çalışma izini verilemez" denilmektedir. Önceden mazaret bildirmeksizin yenileme seminerine katılmayan bu gibi arkadaşlarımıza bu yıl kesinlikle Federasyonumuz tarafından çalışma izni verilmeyeceği gibi Derneğe de herhangi bir başvuruda bulunmamalarını özellikle hatırlatıldı. Öncelikle kendi mesleğimize olan saygımız ve yönetmenliklere uymak adına seminere katılım beklenmektedir. İki gün sürecek olan antrenör gelişim semineri programları da açıklandı.

12 Haziran Çarşamba 1. Gün Teknik Direktör ve A Lisans Yenileme Seminer Programı şöyle:

Yer : Lefkoşa The Paradise Park (SOS Çocuk Köyü Yanı)

08:00-09:30 Kayıt Kabul

09:30-10:00 Açılış, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, Açılış Konuşmalar

10:15-11:00 Dünya Kupası Analizi (Prof Dr.Mehmet Acet Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi, Serkan Emre Kayserispor Yardımcı Teknik Direktörü)

11:15-13:00 Moderin Kaleci ve Kaleci Antrenörü Profili (Ferhat Odabaşı TFF Kaleci Eğitmeni)

13:00-16:00 Öyle Yemeği ve Dinlenme

16:30-18.00 Savunma Hücum Prensipleri ve Geçişler (Dr. Atilla Yüce TFF Eğitmeni, Nedim Karadeniz Samsunspor Teknik Sorumlusu)

18:00 Sertifika Dağıtımı ve Kapanış

13 Haziran Perşembe 2. Gün B, C Lisans ve Kaleci Antrenörü Yenileme Seminer Programı şöyle:

Yer : Lefkoşa The Paradise Park (SOS Çocuk Köyü Yanı)

08:00-09:30 Kayıt Kabul

09:00-10:30 Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, Açılış Konuşmalar

10:15-11:15 UEFA-FİFA Genç Futbolcu Gelişimi Teori ve Dirillerin Gösterilmesi (Dr. Atila Yüce TFF Eğitmeni, Nedim Karadeniz Samsunspor Teknik Sorumlusu),

11:15-11:30 Ara

11:30-12:30 Genç Oyunculara Yaklaşımlar (Sadi Tekelioğlu Eski Trabzonspor Altyapı Teknik Direktörü)

12:30-13:30 Öyle Yemeği ve Dinlenme

13:30-14:15 Moderin Kaleci ve Kaleci Antrenörü Profili (Ferhat Odabaşı TFF Kaleci Eğitmeni)

14:30 Sertifika Dağıtımı ve Kapanış

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.