SPOR
okuma süresi: 6 dak.

MESA Golf Cup Turnuvası başlıyor

MESA Golf Cup Turnuvası başlıyor     

14 - 16 Haziran tarihlerinde Kemer Country Club'daki golf turnuvası gayrimenkul sektörünün 'kalite' ve 'güven' ile anılan köklü markası MESA'nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 11/06/19 14:51
okuma süresi: 6 dak.
MESA Golf Cup Turnuvası başlıyor     
A- A A+
Uluslararası standartlarda 18 delikli golf sahası, İstanbul'da golfün akla gelen ilk adresi olan Kemer Country Golf Kulübü, birbirinden seçkin isimleri MESAGOLF CUP Turnuvasında ağırlayacak.Belgrad Ormanı'nın tepelerinde inşa edilen yemyeşil orman, gölet ve gölet boyunca ustaca şekillendirilmiş tepelerden geçen sahada yapılan ve 250 golfçünün katılım göstereceği MESA GOLF CUP Turnuvasına iş ve cemiyet dünyasından daha birçok ismin konuk olması bekleniyor.

Turnuva boyunca Mesa'nın 50 yıllık kalite ve deneyiminin yansıması olan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ ve MESA ORMAN projelerinin detayları paylaşılırken,davetliler ayrıca ikramlar, gala yemeği ve DJ performansı ile de MESA GOLF CUP'ta keyifli zamanlar geçirecek.

3 gün boyunca sürecek Golf Federasyonuna bağlı 250 sporcunun katılım göstereceği etkinlikte çocuklar da unutulmuyor. Geleceğin golfçüleri çocuklara yönelik 14 Haziran'da ayrı bir turnuva düzenlenecek. Mesa Golf Cup kapsamında turnuvaya gelen davetlilere ayrıca usta hocalar eşliğinde gün boyu sürecek golf atış eğitimleri verilecek.

Rafine Zevklerin En Seçkin ve En Yalın Hali; MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ

Eşsiz konumu, büyüleyici tabiatı ve ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ MESA tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile "en iyi"yi hayata geçirmek üzere tasarlandı. Rafine zevklerin stil sahibi estetik ayrıntılar ile buluştuğu çok özel projenin tasarım sürecinde MESA, 7 mimarlık ofisinin katıldığı bir yarışma düzenledi. Yarışma sonunda projeyi, "doğaya karışan mimari" yaklaşımıyla geliştirdikleri yazılım ile yurtiçinde ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atmış Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık Ofisi kazandı. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve coğrafyanın doğal yapısına uygun mimari özellikler taşıyan bir projeye hayat verildi. Proje, doğayı bütünleştiren bir mimari yaklaşımla oluşturulmasının yanı sıra zamansız, efektif ve çağdaş bir tasarımla yaratıldı. Ahşap ve taş kullanımının yoğun olduğu MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinde kullanılan geçirgen yüzeylerle güneş ışığından maksimum fayda sağlanması hedeflendi. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu proje, 200.00 m2'lik bir arazide 67.000 m2 satılabilir alan kullanılarak tasarlandı. Projede yeşile ayrılan alan ise 130.000 m2 büyüklüğünde.

Bodrum'un En Özel Koyu Demirbükü

Geceye ve gündüze ayrı ayrı renklerini veren bu koyda, Bodrum'da tercihini MESA markasından yana kullananlar deniz kokusuyla uyanıp yeşile doyabilecek.

Mimari tüm detayların doğayla buluştuğu kusursuz uyuma sahip MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden oluşuyor. 2+1'den 5+1'e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir oteli bulunan projenin dairelerinin büyüklükleri 118 ile 520 metrekare arasında değişiyor.

Bodrum'da yaklaşık 16.000 metrekare kumsal sahili olan tek proje olan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ'nde 600 metrekarelik sahil lokantası, sahil barı, çocuk oyun alanı bulunuyor. Sahilde ayrıca güneşlenmek için 1, geçici olarak yat yanaşması için 1 olmak üzere 2 iskele bulunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde günün her anında yaşamınızı kolaylaştıran asistan hizmetleri, aktivite takvimi hazırlanması, restoran rezervasyonlarının yapılması, sadece size özel kara ve deniz yolu ulaşımına ek hava yolu ulaşımı ile de lüks ve benzersiz bir yaşamı Mesa farkıyla sunuluyor.

DOĞANIN YAŞAMLA BİRLEŞTİĞİ NOKTA: MESA ORMAN

Hemen yanı başındaki doğal göl ve orman ile yeşilin tüm tonlarını kucaklayan MESA ORMAN, İstanbul Anadolu Yakası'nın en özel lokasyonlarından Çubuklu'da yükseliyor. Az katlı tasarlanan bloklarındaki 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA ORMAN projesinde 125 m² ile 300 m² arasında değişen büyüklükleriyle 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yer alıyor.

MESA ORMAN, parkları, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, havuzları, tenis ve basketbol sahaları, özel peyzajla birbirine bağlanan bahçeleri ile her ihtiyaca ayrı ayrı cevap veriyor. MESA ORMAN, çocukların, çocukluklarının tadına varacakları, oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgürce koşabilecekleri düz bir arazi üzerinde konumlanıyor.

Projenin etrafını saran ve çevresiyle bağlantısını yaratıcı bir kurguyla kesen koşu parkuru, sabah koşularının temiz orman havasında yapılmasına imkân tanıyor. Sosyal tesisin içerisinde yer alan dinlenme ve donatı alanları ise ailelerin kendilerine nitelikli zamanlar yaratmasını sağlayacak.

Özel konumu sayesinde hem denizden hem de karadan önemli ulaşım olanaklarına sahip olan MESA ORMAN, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi'ne 5 dakika, Levent ve Maslak'a 15 dakika,15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin 3. Köprü' ye yakınlığı sayesinde yeni İstanbul Havalimanına kolayca ulaşmak mümkün.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.