SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Maraş'ta Hasan Oy dönemi başladı

Maraş'ta Hasan Oy dönemi başladı

Maraş Gençlik'te yapılan olağan Genel Kurul'da kulüp başkanlığına Hasan Oy getirildi.

Yayın Tarihi: 18/06/19 18:31
okuma süresi: 3 dak.
Maraş'ta Hasan Oy dönemi başladı
A- A A+

Kulüp lokalinde önceki akşam gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Ersan Saner, sekreterlikleri ise Hüseyin Özyalçın, Mustafa Bekar yaptı. Genel kurulda Faaliyet rapor başkan Gökhan Bülbül, mali raporu Mali İşler sorumlusu Bora Tebelleşol tarafından okunarak üyelerin onayına sunuldu ve oybirliği ile onaylandı.

Maraş'ın geçtiğimiz sezon 316,000 TL geliri, 322,000 gideri olduğunu açıklarken, 6.000 TL borç olduğu açıklandı. Kulüp başkan adaylığı için genel kurul öncesinde müracaat bulunan tek aday Hasan Oy üyelerden aldığı onay ile üçüncü dönemde Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanlığına getirildi. Dilek ve temenniler ile son bulan genel kurul sonrasında Maraş Spor Kulübünde başkanlığa getirilen Hasan Oy yaptığı kısa konuşmada göreve başlarken ilk iş olarak kulüp binası ile tesislerin tadilat ve iyileştirilmesine önem vereceklerini belirterek, rahat çalışabilecek ortamları yaratmak istediklerini söyledi.

Gelinen noktada durumun hiç de iç açıcı olmadığını, geride kalanları irdelemenin birşey kazandıramaycağını ifade eden Hasan Oy, önlerine bakacaklarını belirtti. Mevcut kadro ile yapılacak görüşmelerden sonra takımda kalacakların belirlenmesinden sonra transfere yöneleceklerini söyleyen Hasan Oy, takım kadrosuna da nokta transfer yaparak hedefleri tekrar 1.Lige geri dönmek olduğnun altını çizdi.

Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanı Hasan Oy yeni dönemde çalışacağı yeni yönetim kurulunu iki üç gün içinde belirleyeceğini söylerek, genel kurula katılan üyelere teşekkür etti.

Maraş Gençlik Spor Kulübünde iki yıl aradan sonra tekrar Kulüp başkanlığına getirilen Hasan Oy, üst üste iki yıllık görev süresinde, başarılı bir başkanlık dönemi geçirerken, ilk sezonunda (2015-2016) ikinci ligde üçüncü olarak 1.lige yükseldi ve tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele etti. Tarihinde ilk kez 1.ligde (2016-2017) mücadele eden Gazimağusa'nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş gençlik Hasan Oy başkanlığında ligi başarılı bir şekilde dördüncü olarak tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.